Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako proživeti život...???
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Kako proživeti život...??? - 16.02.2007, 12:54

Iskreno, ja o prolaznosti života počnem da razmišljam tek nakon što se desi neki teško rešiv problem. Zapravo, tek tada mi postane jasno koliko su neke svakodnevne stvari u stvari mizerne i koliko se time ne treba opterećivati... I dajem sve od sebe da se zaista ne opterećujem.

Ne živim u klišeu, mada mi je ponekad teško i da se suprotstavim ljudima koji žive u njemu i pokušavaju i mene da ukalupe i formiraju na određeni način...

Smatram da život treba urediti i voditi po određenim opšte usvojenim pravilima, ali samo do te mere dokle se ne narušavaju naše lične želje, potrebe i stavovi. Verujem da treba ispoštovati neka nepisana životna pravila i deo opšte usvojenih normi ponašanja, jer ukoliko se bar malo ne prilagodimo nekim normama, vrlo brzo će nam se život pretvoriti u javašluk. Sa druge strane, treba se truditi i zaista uživati u svakom lepom trenutku života... Žalosno je što te lepe momente najčešće primetimo tek kada padnemo u neku krizu...

Kako najbolje iskoristiti životni vek?! Samo na vreme prepoznati sve ono što nas čini srećnima, koristiti te trenutke i uživati u njima do kraja...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice