Citat:
Lady S kaže:
Besmisleno je postavljati pitanje da li je moguće iz ovakve vrste"veze" kasnije ostvariti ozbiljnu vezu sa fizičkom prisutnošću partnera, jer takvih primera sada već ima sasvim dovoljno da bi nam bilo jasno koliko su ostvarljivi.
Zapravo, zanima me da li vam se nekada dogodilo da na ovaj, ili možda neki sličan način, ostvarite platonsku vezu sa punim prisustvom emocija? Da li su ove veze osuđene na rok trajanja i da li bi nam u nekom trenutku na kraju ipak zafalila ta fizička prisutnost?
|
Evo, meni se bash to desilo...
Neobavezni chat, jedan od ok likova... ( moram retji da mi se odmah svideo, preko chata).... chatovali nekoliko meseci, onda razmenili brojeve telefona ( slike chak nismo ni razmenili)......
Telefonski razgovori su trajali satima, po nekoliko puta dnevno....
Inache zivimo na 15 min jedno od drugog......
Jednostavno smo se plashili da bi se susretom sve pokvarilo..... zaista smo se toga plashili.....
Nije to bilo neko muvanje, vishe drugarski razgovori, zafrkancija.... I naravno, medjusobno upoznavanje kroz prichu..... Toliko da smo zavrshavali rechenice jedno drugom..... Da smo pocheli i telepatski da komuniciramo...
Onda je doshao momenat kad smo morali da reshimo, ili tjemo da se konachno vidimo i upoznamo RL ili sve to vishe nema nekog smisla, previshe smo pocheli da se vezujemo jedno za drugo.... Ali zaista nisam mogla da zamislim dan, a da se ne chujem sa njim. Videla sam da tju nekad da izludim, i zelela da vidim sa kim to toliko mogu da pricham, ko je chovek koji me redovno nasmeje do suza, ko je taj koji za sebe tvrdi da je "nervozni kreten", a na mene deluje potpuno smirujutje... Volela sam choveka kog nisam poznavala... Nisam bila zaljubljena u njega, ta faza je doshla po upoznavanju, vetj sam ga volela!
Znachi, dok sam chekala da dodje po mene, svasha mi je prolazilo kroz glavu, a najvishe sam se plashila da tje nastati neka neprijatna tishina...... Da netjemo imati o chemu da prichamo...
Naravno, to se nije desilo...... U RL smo bili josh ludji, maximalno opushteni, i zaista nigde nije "zashkripelo"
Posle je vetj sve ishlo nekim svojim tokom.... Nikada se kraj nikog nisam osetjala tako sigurnom kao kraj njega.... Niko me nikada nije fizichki privlachio kao on... Pa satima posle rastanka bih osetjala njegovo fizichko prisustvo..... Neshto neverovatno......
A za sve to vreme smo nastavili da komuniciramo i telefonom, i na chatu, i mailom....... Komunikacija nam je zaista bila izuzetna ( tad sam shvatila da je za dvoje ljudi izuzetno bitno da prichaju o svemu, da se opuste maximalno..)
U fazonu, pre nego se nadjemo, cujemo se 5-6 puta..... Posle toga, samo shto se rastanemo, zove da vidi shta radim.... Ili ja njega, potpuno svejedno
Na zalost, postoje i neke "vishe sile", kad sve izvagash i shvatish da morash nekog da se odreknesh zarad neke budutjnosti koju si planirao i bez koje ne zelish da zivish..... I zarad nechega shto nije u chovechijoj motji....
Posle "raskida" smo i dalje nastavili intenzivno druzenje, sa izbegavanjem susreta......
Tad je on uleteo u neku varijantu za koju mi nije rekao, shto je mene kasnije mnogo povredilo, i bash sam bila besna, jer ne volim da me neko laze..... A narochito neko kome toliko verujem. To me je zaista mnogo pogodilo, shto je taj deo krio od mene. A opet, znam i zashto nije mogao da mi kaze.....
To je ubrzo puklo..... dotichna mene optuzila za krah njihove veze ( za koju nisam znala da postoji) .......
Da bi smo se i on i ja normalizovali, i nastavili sa zivotom, morali smo da nastavimo odvojeno... Potpuno odvojeno....... I sad boli ko djavo, ali eto...... visha sila.....
Citat:
sladoledzija kaže:
Da samo ako ne znaš da balansiraš, može da se desi da odlično poznanstvo naprasno izbledi posle fizičkog kontakta i upoznavanja. Bez nekog posebnog razloga za to.
|
moze... a moze i da se pojacha... do extremnih granica...

zavisi kako se ljudi "prepoznaju".....
vetj sam rekla na ovom forumu... neko objektivno ruzan ( za moj ukus) mi je bio najlepshi na svetu....