Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ?
staro
  (#20 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 14.02.2007, 12:00

Meni je dobra ona prica kad snajka dodje u kucu, pa je svekrva postavi za sto da joj objasni pravila. Pa kaze:"Vidis, ja kad ustanem ujutro, pa zadenem snalu iza desnog uva, to znaci da sam dobre volje. A kad ustanem mrzovoljna, besna i neraspolozena, tada snalu zadenem iza levog i bolje me ne diraj, jer ujedam."
Na sta snajka odgovara:"Vidite, ja kad ustanem ujutro, prvo popijem jednu rakiju. Ako sam dobre volje, popijem i drugu. Ako nisam dobre volje, onda popijem i trecu. A kad popijem i tu trecu taaako me zabole uvo na koju si stranu zakacila snalu!"

Ja sam s mojom svekrvom u skroz ok odnosima.
U pocetku je bilo malo napeto, ne zbog klisea da tako treba da bude, nego jednostavno zato sto smo razlicite. Ja sam uvek opustena, raspolozena za salu, a ona mi je delovala kruto i preozbiljno i nisam se osecala prijatno u njenom drustvu.
Medjutim pre par godina smo pocele zajedno da radimo i skroz se zgotivile. Sad mi ponekad izgleda kao da je blesavija i od mene i od muza zajedno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice