Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi
staro
  (#2 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi - 14.02.2007, 03:31

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Zapravo, zanima me da li vam se nekada dogodilo da na ovaj, ili možda neki sličan način, ostvarite platonsku vezu sa punim prisustvom emocija? Da li su ove veze osuđene na rok trajanja i da li bi nam u nekom trenutku na kraju ipak zafalila ta fizička prisutnost?
Naravno da je moguce, to postoji, to je proizaslo iz novih komunikacija.
Pored upoznavanja velikog broja ljudi postoji mogucnost da se sretnes sa nekim koje odgovarajuci sagovornik. Naravno ta osoba mozda ima 1000 mana, ali ih mi ne vidimo.
Ali to hrani samo deo naseg bica. Jer cula koja imamo koliko daju, toliko i traze za uzvrat. Pa ako imam vid, ne zelim da je ne vidim

Eto ja nisam nikada pisao po forumima jer sam smatrao da je virtuelno druzenje bezveze. Medjutim nije, ali sve dok vam to nije preokupacija i ne odvraca vas od stvarnog zivota. Ok, je podeliti nesto sa ljudima koje ne vidis i ne poznajes...
Ja sam sa 300 poruka i malo traca upoznao ovu grupicu ljudi.... , ali sam ih upoznao kao njihove misli, duhovitost, sposobnost da komuniciraju.... i avatare.

Medjutim, meni je potrebno nesto vise. Hocu flert, hocu da povisim ton, da manipulisem, hocu da omirisem, da testiram i gnjavim i opipam... hocu da mi sa druge strane sve to bude isto tako uzvraceno i da se postavim u potpunu i pravu izazovnu situaciju. Jer kad stanete sa curom oci u oci, nema Wikepedi-e bato...

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice