Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Exit
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Exit - 23.03.2006, 02:55

Ove godine sam se jako razocarala u Exit. Dosad sam isla na Exit svake godine ali ove godine su presli sve granice. Najvise me je iznerviralo to sto u martu treba da narucim kartu (po normalnoj ceni) i da je platim u roku od 10 dana za festival koji pocinje 3,5 meseca kasnije. (A do tada mogu i umreti.) Kada su karte pustene u prodaju na netu, nije se tacno ni znalo ko dolazi na Exit i za sta rezervises kartu.

Sada je cena karata vec negde 5.500 koliko znam ako ne i vise a to je cini mi se malo nenormalna cena

Exit je sada festival namenjen strancima jer strancima to nije skupo i ne moraju vizu da vade i jeftino im pivo ovde.
Ali Exit team treba da shvati da stranci ne dolaze na Exit da bi videli te grupe koje ovde nastupaju (videli su ih u svojim drzavama vec 100 puta), nego dolaze da vide prostor na tvrdjavi, dolaze da vide sta je to Srbija i Novi Sad, i dolaze da upoznaju ljude koje zive na ovim prostorima, dolaze u zezu. A kako ce upoznati ljude koji ovde zive ako je festival namenjen strancima ???

Razocarao me je Exit jako. Zaboravljena je pocetna ideja Exita- izlaz za mlade u Srbiji.

goldie

Povratak na vrh stranice