Ove godine sam se jako razocarala u Exit.

Dosad sam isla na Exit svake godine ali ove godine su presli sve granice. Najvise me je iznerviralo to sto u martu treba da narucim kartu (po normalnoj ceni) i da je platim u roku od 10 dana za festival koji pocinje 3,5 meseca kasnije. (A do tada mogu i umreti.) Kada su karte pustene u prodaju na netu, nije se tacno ni znalo ko dolazi na Exit i za sta rezervises kartu.
Sada je cena karata vec negde 5.500 koliko znam ako ne i vise a to je cini mi se malo nenormalna cena
Exit je sada festival namenjen strancima jer strancima to nije skupo i ne moraju vizu da vade i jeftino im pivo ovde.
Ali Exit team treba da shvati da stranci ne dolaze na Exit da bi videli te grupe koje ovde nastupaju (videli su ih u svojim drzavama vec 100 puta), nego dolaze da vide prostor na tvrdjavi, dolaze da vide sta je to Srbija i Novi Sad, i dolaze da upoznaju ljude koje zive na ovim prostorima, dolaze u zezu. A kako ce upoznati ljude koji ovde zive ako je festival namenjen strancima ???
Razocarao me je Exit jako. Zaboravljena je pocetna ideja Exita- izlaz za mlade u Srbiji.