|
|
|
|
Početnik
Član od: 18.12.2006.
Poslednji login: 01.05.2007 21:52
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? -
12.02.2007, 19:00
Jaaaao kakve sam ja pacijente imala-
u osnovnoj ce mi uvek ostati u secanju Zlatko Poljichak(tehnichko) zvali smo ga detjko jer nije znao da kaze ch, dz...........al' me nije podnosio chovek eeeeeeeeeeee pa to nije normalno!
Onda debela hemicharka- k'o bolji vic ispricha 5 u dnevnik.......
Nemica- vechito pijana, zena me slala u radnju da kupim viski "jer ide u goste"
Ker (Gijer) fizichko- vechito je buljio u moje dupe i od moje najbolje drugarice
Razredna- nije mogla da se smeje "nashiroko" jer nije imala pola zuba
Onda gimnazija-
Karlovachka-
Hemicharka Zdenka- najveci debil na svetu! Ja se oblachila u roze svaki put kad imamo hemiju ona debil pala na to ali sam se onda posle neshto pop. s' njom pa mi je zakljuchila CHOPA!!!
Ali vishe ne idem tamo
Moja druga gimnazija (privatna_ns)
jooooooooooj najveci lik je direktor- VECHITO odvaljen od alkohola, krene da lupa gluposti a najbolje mi je kada se iznervira pa krene da crveni i da se trese.....i dere se on na mene, i kaze mi SHTA TREPCESH MUMIJO????
Ovi se poooooooocepaliiiiiiiiiiiiii
Onda je oterao mene i drugaricu na sneg i kishu a napolju 'ladnoooooooo........pobeg'o ceo razred sa chasa i on nas uhvatio ali ja uvek najvishe nayebem jer se zna ko je inicijator 
Onda fizichar- isto pijan k'o letva- "jel ima neko da odgovara???" neeeeema profesore- dobro deco gotov chas i mi onda k'o raspushtena banda!
I da svaki dan je nekom "rodjus" pa idemo da "slavimo" onda odemo u obliznji kafic i napijemo se k'o stoke.................
Onda je moj kum prozvao Nemicu -vesh mashina nemam pojma zashto!!!!!
Ma ima josh mnogo provala i profesora ali mrzi me da pishem!
Vecheras cu dodati malo kremena na shtikle
i ostati kul, potpuno kul
Sve ima svoje
i vatra i led
u kap se spoje i chemer i med
sve ima svoje
pochetak i kraj
tame postoje da bi prizvale sjaj
|
|
|
|