Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu...
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 12.02.2007, 13:40

Huh, kao za inat, pred njegovom najboljom drugaricom se nekako redovno zakačimo. I nisu to svađe, ali neka vrsta konflikta jeste. Par puta sam ostala nasamo sa devojkom i imala sam neverovatnu potrebu da joj kažem da se mi inače uopšte ne svađamo često, ali eto ne znam šta nam je to u njenom prisustvu. Sad šalu na stranu, svesna sam koliko je to nekulturno i maksimalno se trudim da druge ljude poštedim. Nekada se dešava da moooooram da kažem samo jednu rečenicu, pa crkla makar , ali konkretna rasprava se uvek ostavlja za četiri oka.

Prisustvovala sam svojevremeno svađi dvoje mladih zaljubljenih ljudi. Devojka nam je iznela sav njihov prljav veš do najsitnijeg detalja. Nisam sigurna da li je tada bilo neprijatnije tom njenom momku ili nama koji smo to slušali.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice