Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Analiza turbofolk pesama
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Odgovor: Analiza turbofolk pesama - 12.02.2007, 06:52

Citat:
imao je kucu gost
ne kaze se uzalud "svakog gosta 3 dana dosta!".. mozda je ovaj gost kren'o u selo, pa zato kaze imao.. sad vise nema.. neka druga kuca mu se mozda vise dopala..

Citat:
Kako si, tugo
sta mi radis sada
nema te dugo
a ja se navikla
autor nije mozda hteo da spominje pravo ime neke osobe, mozda je u pitanju gost iz prve strofe.. pa je tuga zapravo zamena i kamuflaza, da citach ne bi posumnjao na nekog vidi se iz prilozenog da te osobe vec dugo nema.. mozda je taj gost, kad je kret'o iz kuce, zapravo ostavio autora u kuci.. pa sad autor pati, ono, nedostaje, jel..
[edit: sad sam videla da je zlatokosa imala istu ideju]

Citat:
Moj zivote, da l' si ziv
mozda je autor na aparatima.. ono, hibernira.. nesvesan je svog stanja pa nije siguran jel' san il' je java.. mada, to je malo sumnjivo.. kako ocekuje da dobije odgovor?

Citat:
gde su stari drugovi
da l' je isto ko nekad
kad smo deca bili mi
mozda je ovo jos jedan dokaz da je osoba mozda na samrti.. ili mozda midl ejdz krajsis.. sa psiholoskog aspekta gledajuci, to su dva perioda kad se ljudi prisecaju i vazzu kroz sta su prosli.. elem, ili je mozda samo autor izgubio adrese i brojeve telefona.. pa ne moze da ih zovne da ih lichno pita..

Citat:
Srusio je neko most
sigurno gradske vlasti htele da naprave novi, lepshi, veci, sjajniji.. onaj stari drveni nije valjao.. a i treba se u naj naj svetlu prikazati kad stignu gosti iz inostranstva.. a autor je sigurno bio emotivno vezan za taj stari most, pa je mozda cak eventualno kojim slucajem i pisao vlastima u nadi da nece mozda eventualno kojim slucajem da ga srushe.. ali izgleda bezusupeshni su bili ti njegovi pokushaji ..

Citat:
otis'o je negde gost
kud je otish'o to ni gost sam verovatno ne zna.. mozda je skren'o iza prvog coshka i sad shkilji i promatra dal' ga nek'o prati...

Citat:
nema vise vreme sjaj
da, vreme vise nema sjaj.. autor je sasvim u pravu.. sav taj sjaj vremena se pokupio, jer je gradskoj vlasti ponestalo kad su gradili onaj novi most sto sad zamenjuje ona stari.. tamo preko reke..

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice