Pregled pojedinačne poruke
Igramo se skracenica
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Igramo se skracenica - 01.05.2006, 16:23

'Lebac nam na zanimljiv sajtovima ostavi neke testove inteligencije, pa ja dodjoh na ideju da se i mi toga ovde igramo. Naime o cemu se radi: postavite neki zadatak, sve sa skracenicama a drugi pokusavaju da odgonetnu sta je u pitanju. Npr. 24 S D bi bilo 24 Sata Dnevno, ili 60 S u M bi bilo 60 Sekundi u Minuti. Skracenice mozete pisati i na engleskom i na srpskom al u zagradu dodajte na kom je jeziku.Ako sam ja zakomplikovao objasnjenje pogledajte jedan od testova pa vam mozda bude jasnije http://intelligence-test.net/part3/
Zadatak treba da sadrzi bar jedan broj i da predstavlja neku cinjenicu ili dobro poznatu izreku. Predlozi i veznici moraju biti dati kao cele reci, ne samo pocetno slovo.

Pa da krenemo:

4 S S (srp.)

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Poruku je izmenio Meggy, 02.05.2006 u 22:24.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice