Citat:
Lillith kaže:
Ok,jesam mozda nastupila malo vise feministicki no to ipak ne znaci da stitim nekoga,samo sam istakla neke prednosti zena u odnosu na muskarce,po mom misljenju naravno...
Ja zapravo i ne mislim da su muskarci i zene poptupuno ravnopravni,razlikuju se i ne misli da su te razlike nesto sto treba da se unisti,sta vise mislim da su jako pozeljne...Muskarci i zene trebaju da imaju jednaka ljudska prava kao i pravo da se dokazu i nisam nikako za prevlast bilo kojeg spola u bilo kom segmentu drustva...Naravno da ako ja mislim da su zene sklonije kompromisima ne znaci odmah da mislim i to da diplomatski kor treba da cine samo zene...Mislim da kad je rec o neki vaznim medjudrzavnim pregovorima da u pregovarackom timu treba da bude i neka zena(naravno po zasluzi)bas zbog tog razlicitog pristupa problemu...
|
E ovde si lepo napisala.... to je skroz prihvatljivo.
"
Pa pre neki dan mi prica covek o tatinoj ćerci koja radi ništa, za 3-4 ovdašnje plate. I sad ja treba da kažem da je ovaj svet usmeren protiv muškaraca.."
Citat:
Lillith kaže:
Ovo je totalno nepotreban komentar i poredjenje jer koliko je procenat tatinih kceri toliki je i tatinih sinova a ovde je rec o zenama,a ne porodicnim protekcijama i korupciji
|
Ja sam zakljucio sa: "
Ako tebe boli nepravda po pitanju raspodele položaja, mogu samo da ti preporučim da odustaneš dok ne poludiš načisto . Pa pre neki dan mi prica covek o tatinoj ćerci koja radi ništa, za 3-4 ovdašnje plate. I sad ja treba da kažem da je ovaj svet usmeren protiv muškaraca..."
kako bih dao kontra argument tvom :
"
Ne exponiraju se zene,vec ih javnost pod lupom posmatra..Koliko je samo muskaraca za svo ovo vreme napravilo beskonacno mnogo gresaka i opet se ne postavlja pitanje njihove sposobnosti dok svaka milisekunda duzeg ceanja na odluku se kod zena pretvara u jos jedan nepobitni dokaz zenske nesposobnosti,neodulucnosti i bla bla..."
Meni je to apsurdno! Ma ni medije koje su često brutalne u svojim napadima na ličnosti ne pokazuju diskriminaciju prema ženama. Gde? si ti primetila to popustljivo ponašanje prema muškarcima. Dakle možda su žene u centru pažnje, ali zato sto se, ponavljam, eksponiraju, a muškarci definitivno nisu pošteđeni proveravanja.
U svakom slučaju sve krupne afere, bez obzira na polni sastav učesnika nisu rasvetljene. A kad su hapšeni, hapšena je i Ibojka Suvajdzic i ostali muskarci jednako.