... pa naravno da sam mislio na naše uslove, u našoj zemlji ili regionu a ne u Americi ili na Marsu.
Funkcija Predsednika je
najviša funkcija u Državi, a to što ti brkaš pojmove i stavljaš u istu ravan totalno različite nivoe odgovornosti, citat: "ti zeni ne bi dao
neku odgovornu funkciju jer ona nije u stanju da odlucno nastupa jer je osjecajnija od muskarca..." ti ne mogu puno pomoći...
Po meni su odgovorne funkcije i predsednica opštine, direktor i glavni i odgovorni urednik nacionalne televizije, ministarsko mesto, pomoćnik guvernera... na tim mestima su u Srbiji već bile žene i ja to podržavam.
(Sad opet uzmi mikroskop i nađi mesto gde nije dobro postavljen znak interpukcije)
Da, i Lady S me sad ništa nije prozvala nego je samo mislila na vodeće žene Srpske Radikalne Stranke koje polivaju vodom Predsednicu Skupštine, vređaju za govornicom gore od muškaraca, čupaju mikrofone u Skupštini, ... naravno da takve "osećajne" žene ne bi mogao da vidim ni na jednoj državnoj funkciji - Lady S je to shvatila, ti nisi... a ja se potrudih da u ponovnom odgovoru pojasnim. (gluvom šaputati i ćoravom namigivati se ne može - izreka, ništa lično)