Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Žene u politici
staro
  (#11 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Žene u politici - 10.02.2007, 17:49

... pa naravno da sam mislio na naše uslove, u našoj zemlji ili regionu a ne u Americi ili na Marsu.

Funkcija Predsednika je najviša funkcija u Državi, a to što ti brkaš pojmove i stavljaš u istu ravan totalno različite nivoe odgovornosti, citat: "ti zeni ne bi dao neku odgovornu funkciju jer ona nije u stanju da odlucno nastupa jer je osjecajnija od muskarca..." ti ne mogu puno pomoći...

Po meni su odgovorne funkcije i predsednica opštine, direktor i glavni i odgovorni urednik nacionalne televizije, ministarsko mesto, pomoćnik guvernera... na tim mestima su u Srbiji već bile žene i ja to podržavam.

(Sad opet uzmi mikroskop i nađi mesto gde nije dobro postavljen znak interpukcije)

Da, i Lady S me sad ništa nije prozvala nego je samo mislila na vodeće žene Srpske Radikalne Stranke koje polivaju vodom Predsednicu Skupštine, vređaju za govornicom gore od muškaraca, čupaju mikrofone u Skupštini, ... naravno da takve "osećajne" žene ne bi mogao da vidim ni na jednoj državnoj funkciji - Lady S je to shvatila, ti nisi... a ja se potrudih da u ponovnom odgovoru pojasnim. (gluvom šaputati i ćoravom namigivati se ne može - izreka, ništa lično)

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Poruku je izmenio DarkRed, 10.02.2007 u 17:57.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice