Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šoljica od kafe
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:04
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šoljica od kafe - 23.03.2006, 00:43

Obavezno prevrnes prema sebi i prekrstis tri puta.

Pa ja ne znam kako se nisam otrovala od te kafe. Popijes po 5 solja, samo da ti uspe soc. :mig: A specijalno ako posle spolja gledas parove. Za to treba materijala. Pa onda taj sto gleda posle pogadja ko je koji par. Koliko god se ja trudila u tim magarecim godinama da nesto vidim u toj solji, nista mi nije bilo jasno. Apsolutna enigma... kao i gledanje u dlan, pasulj, karte, svinjsku plecku i ostalo sta sve od toga ima... A da, i obavezno imaju neki dani koliko se secam kad se gleda u solju... otprilike, kao, solja se petkom najbolje otvara ili tako neka budalastina. I onda ti burazeru sednes u petak i otkines se od kafe.

Moju babu kad bi pitale komsinice zna li da gleda u solju, odgovarala bi - znam, ali u punu. A ova druga koja je bila zajebant, lozila je celu zgradu godinama. Ama ceo komsiluk... onaj koji se palio na to. A vrtela je par istih recenica.
-Cuces neki glas. (Ova mi je najjaca )
-Neko se iz kuce sprema na put.
-Neko ti se bolestan provodi. (Ova mi recenica nikad nije bila logicna)
I onda se tetka Vida pokupi i ode kuci, kao baba je sve pogodila, a ova se zaceni. Ja je pitam "Baba bre, kako mozes?" "Cuti, meni prodje vreme, a one zadovoljne. I jos se posle sita ismejem."

E vala, vise nisam majmun (uz duzno postovanje ovoj zivotinji).

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice