Tema: Novosadjanke
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Novosadjanke
staro
  (#10 (permalink))
playgirl_ns_89
Početnik
playgirl_ns_89 će uskoro postati poznat član

Član od: 18.12.2006.
Poslednji login: 01.05.2007 21:52
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Novosadjanke - 08.02.2007, 05:55

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
Hmm...
prokomentarisao je tebe, sudeci po tome da si ti Novosadjanka nije omashio temu...

I bez obzira sto to zustro pobijash ti si pravi primerak tipichne Novosadjankice...
to trazenje smisla u recima pesme koja se vrti u lokalu...povezivanje sa nekim svojim iskustvima...
potreba da se svadjash neargumentovano... vec cisto zato sto se osecash povredjenom...iako je u takvim situacijama najbolje iskulirati...
I da ovo sto mu porucujesh... ... mislim da choveku nije ni palo na pamet da otvara temu... ti si je otvorila...

Sto se teme tiche ne volim Novosadjanke tj ono sto se podrazumeva pod istima... Gojaznost,plava kosa,drecave boje,stil a la grand...
Mada ima i lepih,finih,kulturnih curica ...samo sto su,nazalost, ove prve u vecini...
Ti prochitaj shto sam njemu napisala i shavti kao da sam tebi napisal jer ocihgledno je nekim ljudima potrebno napisati vishe od jednog puta.................
A to shto sam rekla da OTVARA TEMU milsila sam ulazi u temu............... E ja sam zavrshila sa ovima kojima smeta moj potpis!

Tema- Ja sve neshto kontam..............za dobrim konjem se prashina dize............zashto bi oni prichali o nama da nismo "neshto"?

Vecheras cu dodati malo kremena na shtikle
i ostati kul, potpuno kul
Sve ima svoje
i vatra i led
u kap se spoje i chemer i med
sve ima svoje
pochetak i kraj
tame postoje da bi prizvale sjaj

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice