Tema: Novosadjanke
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Novosadjanke
staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Novosadjanke - 08.02.2007, 00:51

Citat:
playgirl_ns_89 kaže: Pogledaj poruku
Gledaj ovako....................uopshte ti nisam trazila misljenje o mom potpisu i o pesmama Natashe Bekvalac ili njoj samoj (shto se by the way sluchajno desilo da su rechi iz neke njene pesme povezane sa situacijom u mom zivotu), onda....niko ti nije rekao da komentarishesh ko je moj idol a ko nije jer nas tvoje misljenje o tome apsolutno ne zanima, boja kojom cu pisati APSOLUTNO i iskljuchivo zavisi od mog rasplozenja!
A ako ne mozesh da shvatish jednu stvar koju bi trebalo da prokomentarisjesh a to su "novosadjanke" (veoma jednostavno) onda ti ne preporuchujem da otvarash ovu temu a josh manje da neshto iskucash!
Eto, nadam se da sam bila jasna (iako sam 89 godishte i ti mislish da sam neka mala glupacha, malo si se zeznuo/la............mene poshtuj kao i ja tebe, a i ostale ljude na 4rumu!)
Hvala
Hmm...
prokomentarisao je tebe, sudeci po tome da si ti Novosadjanka nije omashio temu...

I bez obzira sto to zustro pobijash ti si pravi primerak tipichne Novosadjankice...
to trazenje smisla u recima pesme koja se vrti u lokalu...povezivanje sa nekim svojim iskustvima...
potreba da se svadjash neargumentovano... vec cisto zato sto se osecash povredjenom...iako je u takvim situacijama najbolje iskulirati...
I da ovo sto mu porucujesh... ... mislim da choveku nije ni palo na pamet da otvara temu... ti si je otvorila...

Sto se teme tiche ne volim Novosadjanke tj ono sto se podrazumeva pod istima... Gojaznost,plava kosa,drecave boje,stil a la grand...
Mada ima i lepih,finih,kulturnih curica ...samo sto su,nazalost, ove prve u vecini...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice