Citat:
PropelerZviz kaže:
Sa tom roze bojom i Natasom Bekvalac u potpisu, moze samo covek da pomisli da si u fazonu "revija plavusha"! Ako ti je Natasa idol, onda sto se i pitas dali ima takvih novosadjanki. I to u najvecem broju tvog godista. Mojeg godista nema puno maza, naprotiv, grizu i ujedaju! Zato sto nemaju nikoga da im objasni da pored uzivanja u mladosti treba pogledaju npr. sta sve jos postoji od muzike, a da se ne pusta u diskoteci.
Roditelje bas briga, drustvo nema vremena, drugarice su jos gore, muskarci ce radije da vam se uvlace i da pokusa da vam zavuku ruke u gacice.
Dvojke uzdignutog nosa, uobrazene i mamine i tatine maze? Pa ima raznih devojaka. Ja bas i ne podnosim princeze! Bolje su onda "plavuse". Madjutim definitivno ima normalnih devojaka....
U Novom Sadu ima kenjkavih maza verovatno isto kao i u drugim mestima, mozda su samo specificno novosadski razmazene. Ipak je ovo grad gde su bake danasnjih devojcica bile pokondirene Feme.
|
Gledaj ovako....................uopshte ti nisam trazila misljenje o mom potpisu i o pesmama Natashe Bekvalac ili njoj samoj (shto se by the way sluchajno desilo da su rechi iz neke njene pesme povezane sa situacijom u mom zivotu), onda....niko ti nije rekao da komentarishesh ko je moj idol a ko nije jer nas tvoje misljenje o tome apsolutno ne zanima, boja kojom cu pisati APSOLUTNO i iskljuchivo zavisi od mog rasplozenja!
A ako ne mozesh da shvatish jednu stvar koju bi trebalo da prokomentarisjesh a to su "novosadjanke" (veoma jednostavno) onda ti ne preporuchujem da otvarash ovu temu a josh manje da neshto iskucash!
Eto, nadam se da sam bila jasna (iako sam 89 godishte i ti mislish da sam neka mala glupacha, malo si se zeznuo/la............mene poshtuj kao i ja tebe, a i ostale ljude na 4rumu!)
Hvala