Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Letovanje u Grčkoj
staro
  (#2 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Letovanje u Grčkoj - 07.02.2007, 16:11

Letovala sam u Grčkoj prošle godine. Moj verenik i ja smo bili na Tasosu, u drugom po veličini mestu na Tasosu - Limenariji. Tasos je inače ostrvo za odmor, noćni život nije baš preterano aktivan, ali ako neko odlazi da napuni baterije, definitivno ne može da ostane ravnodušan prema prirodi Tasosa, kojei još zovu "Smaragd koji pliva", "Plivajuća šuma", pošto je celo ostrvo prekriveno najviše četinarskim rastinjem. Postoji mnogo plaža, od kojih se po lepoti izdvajaju Aliki, Paradiso (na kojem nismo bili) i Golden Beach, sve tri peščane, u bukvalnom smislu reči - rajske plaže. Da napomenem da na ostrvu dominiraju peščane i plaže sa sitnim šljunkom, mada ima i kamenih plaža. Sa obzirom da je reč o malom ostrvu, jako je lepo uzeti rent-a-car ili rent-a-moto i obići celo ostrvce, što se može obaviti za dan, ali ako čovek hoće da natenane obiđe sve zanimljivosti (manastir Arhangelos, etno selo Theologos, selo Panagia koje je interesantno po tome što se na njemu nalazi Trg Ljubavi sa dva platana kroz koja su probušena srca kroz koje dvoje treba da se pogledaju i biće zajedno do kraja života , pa navedene plaže) najbolje je da za to odvoji dva-tri dana.
Još da kažem da su ljudi jako ljubazni, uslužni, pošteni (bar se u našem slučaju tako pokazalo, pošto su nam u Beograd preko agencije vraćene naočari koje je moj dragi zaboravio u holu hotela).

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice