Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#9 (permalink))
Revolverasica
Početnik
Revolverasica će uskoro postati poznat članRevolverasica će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Pol: Žensko
Godine: 27
29.04.2006, 21:07

Jao,ovdje je bas vruce
Moja lista znamenitih macana se mijenja stalno,ali pokusacu sada da izdvojim one koji bas udaraju ispod suknje) hiihih

Znaci,prvo imam Colin Farrella,dugo je prvi na mojoj listi znamenitih muskaraca.Prvenstveno me privlace njegove "lose vibracije".tj. imidz loseg decka,a i izgleda kao pravi muskarac)Drugi je Zoran Mirkovic,ili moja "ljubav" tinejdzerskih dana.Djeluje mi kao atraktivan muskarac,i on ,i Colin mi lice jedan na drugog Da moram da biram- bilo bi zaista tesko..ihihi
Poslije slijede dvojica koji su mi ekstra simpatcni,njih bih mazila kao male slatke kucice..hiihih..To su Hugh Jackman,i John Cusack
I,sada mislila sam da nikada necu nesto ovako da izjavim,ali i ja "nadjoh " jednog plavusana od koga kolena klecaju.Primjetila sam ga u zadnjem filmu sa Al Pacinom,i osvojio me juznjackim sarmom,i akcentom,takodjer slatkim osmjehom ,i naravno prokleto dobrim tijelom..zove se Matthew McConaughey

Sad je jos vise vruce

Evo mene jopet,zaboravih nekog Covjeka toliko cjenim,i obozavam.I,naspram njegove malo..pa ne toliko lijepe pojave,ja sam naucila da ga 'volim,i mislim da bih i njega rado posjedovala.
Znaci ladies....
...ljepota je u ocima posmatraca)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice