Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sta je novosadski?
staro
  (#20 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:58
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sta je novosadski? - 29.04.2006, 07:41

Citat:
Ma.Za. kaže:
Znaš šta je na žalost postalo novosadaski? Da ti konobar Bosanac NE persira u kaficu u centru naseg Novoga Sada
Citat:
Muckota kaže:
Na srecu, dosli su u kulturnu sredinu, pa sad treba pokazati ko je jaci i ko ce se kome prilagoditi.
tiketirati jednu populaciju epitetima zasnovanim na pojednicima je vise nego glupo... a nadam se da to VI kulturni Novosadjani znate
...odoh ja od teme ali nemogu da ostanem po strani jer ste i vi potegli nesto sto me jako pogodilo...
Nazalost poznajem masu ljudi koji su zbog ratnih okolnosti izabrali Novi Sad za novu zivotnu destinaciju. Vecina njih je prihvatila Novi Sad i oklinu (sa sve Vjeternikom ) kao svojui u skladu s' tim se i ponasa, i vecina njih nije sisla sa neke cuke kako vidim svi vi zamisljate Bosnu. Nisu oni bili ni bez vode ni bez struje u Bosni ai stepen kulture je bio na visokom nivou. E sad kava su vasa pojedinacna iskustva u to ne zalazim ali mi je van svake pameti zbog jednog konobara koji VAM je rekao TI dizati pobunu na sve novodoseljene.

P.S. Mazo da sam i ja konobar i ja bih VAS oslovljavao sa TI. Koliko mi se cini istih smo godina a VI ste dosli u kafic da se zabavite i tim TI bi samo pokusao da VAM ucinim boravak ugodnijim. E sad ako ste VI sadista koji zeli da se cijeli svijet vrti oko njega je druga prica.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice