Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!?
staro
  (#7 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? - 03.02.2007, 12:45

Pa ja sam mislila da barem negde ima ljudi koji poznaju geografiju,ali vidim da je skoro svugde isto,ne mora se otici cak u ameriku da se cuje gluposti,ovde u spaniju takodje imaju teskoca sa geografijom,samo kad pomislim sta sve nismo morali nauciti u skolu o svim zemljama,ovi ovde takodje ne znaju gde je yugoslavija,ja kazem znas gde je italia,pojma nemaju,eh pa moram da pokazem koji euro od papira jer tamo kako je nacrtana europa,pa tek tako nekako,ali jeste mesaju nas sa chekoslovakia,rusija,jeste da od 1991 culi su o yu,serb,hrv,slo,ali najvise se secaju bosnije,jednog dana ovde su prijavili da ce biti jako zime,da dolazi neka hladnoca iz siberije,kaze jedna "ah,pa to dolazi iz tvoje zemlje",pa sta da vam kazem,ja vec odobravam sta kazu,mani nek misle sta hoce,i ja mislila da sam glupava sa osnovnom skolom ,al ponekad se sretne i pametne ljude koji su putovali malo po svetu,eh sa njim je milina razgovarati,jos kad ti kazu"Dobar dan" ja mislim da ovi uopste ne znaju da postoji svet van svoje granice koja glupa pitanja,jel imamo struju,jel imamo puteve,jel imamo sta da jedemo,ponekad popizdim malo i onda moram da ih zajebavam malo

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice