ja sam jedno vrijeme sjedio i u magarecoj klupi

znaci prvi osnovne mene nacalili u prvu klupu, do vrata molicu... ALI posto sam non sto nesto pricao dobijem cast da se preselim u poslednju klupu koju je sa mnom djelila drugarica iz odjeljenja, ona najgrlatija u redu do prozora... valjda je uca mislio da ce time da nas ucutka... no ne lezi vraze mi se uklopili ko pravi... dzaba opomene i kritike... e ondak nas razdvoje, uh to mi tesko palo

... i to ja zavrsim u magarecoj do vrata a ona u magarecoj do prozora... znaci idu normalno popunjeni redovi, ondak prazne klupe pa nase magarece

... pa i nije mi tesko palo samo sto sam morao malo glasnije da pricam
od tada uvijek sam negdje pri kraju redova... od 5 do 8 predposlednja klupa a srednju prespavah u poslednjoj

...
a ne da sam bio streber

... Vukovu diplomu mi sjebali u 7.

a u srednjoj sam bio tu negdje 4.7 - 4.8
fax je opet druga prica... kako smo sva predavnja na prvoj godini imali u jendom malom amfitetatru na ekonomskom u BLu koji je bio podjeljen u dva nivoa moja ekipa je ponosno zauzela prvi red u gornjem dijelu... da bili smo fini samo su jednom otkazali predavanje zbog nas

(uh tad kad me nisu lincovali oni iz preve klupe nece nikada

)
a sad volim da budem blize katedri... ne bas na udaru u prvoj klupi, jer one iz prve stalno cimaju za nesto, ali od trece ne begam dalje i to po mogucnosti u sredini... ocoravilo se pa nesto ne vidju dobro sa strane niti iz daljine