Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#30 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Istina ili mit..!? - 31.01.2007, 07:55

ja sam jedno vrijeme sjedio i u magarecoj klupi
znaci prvi osnovne mene nacalili u prvu klupu, do vrata molicu... ALI posto sam non sto nesto pricao dobijem cast da se preselim u poslednju klupu koju je sa mnom djelila drugarica iz odjeljenja, ona najgrlatija u redu do prozora... valjda je uca mislio da ce time da nas ucutka... no ne lezi vraze mi se uklopili ko pravi... dzaba opomene i kritike... e ondak nas razdvoje, uh to mi tesko palo ... i to ja zavrsim u magarecoj do vrata a ona u magarecoj do prozora... znaci idu normalno popunjeni redovi, ondak prazne klupe pa nase magarece ... pa i nije mi tesko palo samo sto sam morao malo glasnije da pricam

od tada uvijek sam negdje pri kraju redova... od 5 do 8 predposlednja klupa a srednju prespavah u poslednjoj ...
a ne da sam bio streber ... Vukovu diplomu mi sjebali u 7. a u srednjoj sam bio tu negdje 4.7 - 4.8

fax je opet druga prica... kako smo sva predavnja na prvoj godini imali u jendom malom amfitetatru na ekonomskom u BLu koji je bio podjeljen u dva nivoa moja ekipa je ponosno zauzela prvi red u gornjem dijelu... da bili smo fini samo su jednom otkazali predavanje zbog nas (uh tad kad me nisu lincovali oni iz preve klupe nece nikada)
a sad volim da budem blize katedri... ne bas na udaru u prvoj klupi, jer one iz prve stalno cimaju za nesto, ali od trece ne begam dalje i to po mogucnosti u sredini... ocoravilo se pa nesto ne vidju dobro sa strane niti iz daljine

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice