Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sta radite dok andjeli spavaju?
staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:51
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sta radite dok andjeli spavaju? - 30.01.2007, 22:02

Ehe, ja sam se kod prvog naučila pameti Bili smo u zajedničkom domaćinstvu, puna kuća dete non-stop na nečijim rukama i naravno kad se svi razbeže, ajd...cimbuljaj postizavala sam sve samo kad je neko bio tu da je pričuva. O spavanju nije bilo ni govora
E onda došlo i mojih pet minuta sa blizancima je sve bilo po mom. Obzirom da smo se u medjuvremenu preselili, kad sam se porodila, svekrvu sam oslobodila obaveze da dolazi da mi pomogne (koji će mi )I sve sam završavala. Oni su lepo odrasli u ogradici, krevecu, podu...a ja sam za to vreme sredjivala kuću i sebe.
Problem je nastao kad su prohodali zato što su uvek bežali u suprotnom smeru mada sam i to iskoristila bar sam skinula one nesretne kilograme
Tako da...smatram da treba da se radi na sebi...a ovo ostalo...pa..ne mora sve baš uvek da bude pod konac

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice