Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Neplanirana trudnoca
staro
  (#14 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 14:13

Uhhh ovo je noćna mora za svakog muškarca.

Napisaću ono šta bih ja uradio možda, kažem možda jer je pitanje kako bih razmišljao i postupao u konkretnoj situaciji.
Ovo se naravno odnosi ako sam u vezi(ne u braku). Kao prvo voleo bi da mi kaže da je ostala u drugom stanju, da ne krije to od mene. Takođe ne bih voleo da krivi bilo koga za to posebno ne sebe. Nakon toga bi smo seli otvoreno porazgovarali o tome šta dalje. Sad ako mogu da sebe zamislim u braku sa tom devojkom, i ako ona može sebe da vidi u braku sa mnom onda će se sve to mnogo lakše rešiti. A scenario u kome ne vidim sebe kraj nje u životu je mnogo teži. Prvo bih je zamolio da mi kaže šta iskreno misli i želi, naravno i ja bih isto postupio. Po meni ako ni ja ni ona ne želimo to dete prva opcija bi bila abortus. A ako je ona izričito protiv toga i ako želi to dete, složio bi se oko toga i pružio bih joj svu moguću podršku, ali to ne bi uključivalo brak, sve ostalo da. Jedno je sigurno ne bih je ostavio na cedilu niti joj okrenuo leđa, ni njoj ni tom detetu. I takvo stanje stvari bi morali da prihvate i drugi prvenstveno mislim na neku buduću ženu.

Citat:
"Sine, 80% njih je trudno na venčanju"
Pa kad se većina njih odličuje na brak baš zbog toga.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice