Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Neplanirana trudnoca
staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 13:44

Citat:
Ipak moraš da smanjiš stepen opreznosti i predostrožnosti...e..onda može da se dogodili..ali je ja nikada ne bih nazvala neplaniranom...
Pa sad, kako bi ti to nazvala je druga stvar, ali inače se trudnoća koja nije planirana zove - neplanirana.

Računanje plodnih i neplodnih dana inače nije igranje sa zdravljem, ako imaš uredan ciklus i ginekolog će ti ih izračunati.

Citat:
Nigde nisam ni napisala da je bilo koje sredstvo za kontracepciju 100% sigurno...???
Ili ste možda pročitali nešto što ja ne vidim
Pa dobro, ako je trebalo bukvalno to da napišeš onda super, ali ja stvarno ne vidim šta sam mogla da zaključim iz ove tvoje rečenice, a koliko vidim, nisam jedina.

Citat:
Šta htedoh reći...imaš sex, nećeš decu - toliko različitih proizvoda dostupnih da spreče neželjenu trudnoću.
A specijalno ovu, po meni ogromnu nebulozu, sa sve znakom uzvika:

Citat:
Znači...on mora da svrši unutra (on mora permanentno da ga ne vadi - da budem precizna) kako bi ona ostala u drugom stanju!
Ali dobro, možda samo ja vidim nešto između redova, kad već ne umem da tumačim napisano.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice