Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Neplanirana trudnoca
staro
  (#10 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 27.01.2007, 19:35

Uh... Teske li teme! Ali ajde ovako da krenem sa tim sto cu naglasiti da ne planiram decu i brak jos neko vreme pa ako budem malo pristrasna, sorry!

Mislim da je ne planirana trudnoca danas cesca nego planirana, nazalost ali to je istina! I upravo iz razloga koje je navela SQUAW, na jako puno nacina se moze "zakaciti" i ni jedna zastita nije stpostotna ali opet mislim da ako imamo dovoljno godina i znamo kako to da radimo sanse su minimalne! Kod klinki je veci procenat trudnoce jer se ni malo ne cuvaju! Tako da se u nekim stavkama slasem sa Sans, a to je da nije bas tako lako zatrudneti, kao u spanskim serijama iz prve! Ali ako se konstantno ne cuvas, sanse raaaastu!

Sad da se vratim na temu... Dakle, ako bi se to vec desilo, mada sam imala par puta neizvesne situacije....... kao i vecina nas, predpostavljam! Tad mi je bilo u glavi, ako se desilo, resicemo to, jer sad mi ne treba, ne bih mu pruzila sve sto zelim! Prosto sad nije vreme..

Ali opet... ako bih odlucila da ostavim dete, sto znaci da bi to bila samo moja odluka! Onda ne vidim zasto bih njega terala da radi nesto sto ne zeli, tipa brak na silu, zbog deteta, pa to nikad ne uspeva! Pre cu sama ostati i pruziti tom detetu sve sto mogu! Mada jedno je sigurno, nikad ne mogu nadoknaditi prisustvo oca, ali to njemu na savest, ako vec nije hteo! Da li bih mu rekla? DA! Treba da zna, ja hocu dete, ti ako ne zelis, ok ali treba da znas! Zasto bih ga stavljala u zastitu, to je deo njega isto koliko i mene!

Nikad ne bih budila mrznju, ali ne bih ga ni lagala zasto nije imao oca! Uh, teska je tema.... bas je teska, ali realna, nazalost!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Poruku je izmenio Ivana-psy, 27.01.2007 u 19:41.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice