Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Detalji, pretvori staro u novo
staro
  (#7 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 20:51
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Detalji, pretvori staro u novo - 26.01.2007, 20:59

Ja sam bio vredan pa se potrudijo da uslikam,smanjim slike i zalepim ovdi. Uf, teskog li posla!

Ako imate kutijice od krema koje ste potrosili a volite raznorazne sitnice koje bas i nemaju mnogo koristi, evo predlog!

Potrebno vam je: kutijica od kremice ili nesto slicno, ukrasni papir (ne onaj sto je kao celofan), lepak, makaze, end volja i strpljenje.
Papir isecete na tanke trakice koje jednostavno polepite okolo. Tako i na poklopac pa jos ukrasite sa jednom horizontalnom trakicom.
Ne tudim se bas previse da objasnim jer imate slichke, pa vidite kako treba da ispadne.
A posto ce na dnu to malko bzvz da izgleda, kako se tamo spoje svi ti papirici, jednostavno zalepite jedan krug.
Ovako;

E da! Objasnila bih i kako se prave ove ruze sto idu na poklopac, al' ubij me, nemam pojma.

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice