Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Samohrani roditelji ili jednoroditeljske porodice
staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Samohrani roditelji ili jednoroditeljske porodice - 26.01.2007, 20:41

mislim da je najveća glupost ovakve porodice smatrati manje vrijednima i čak mi nije jasno kome pametnom takvo nešto može pasti na pamet. bolje takva haramonična porodica, nego klasična sa rusvajem u kući. a što se tiče zakona, sad sam se zblanula jer pojma nemam da takva djeca zakonski nemaju ista prava kao ona u kojoj su prisutna oba roditelja. e pa onda zakon mora pod hitno da se mijenja - po meni je i to jedna vrsta diskriminacije.
a što se tiče pomoći, mislim da bi tu jedini kriterijum trebao biti materijalni status - potpisujem mishonjine riječi (da ne ponavljam). a ako ne može novčana pomoć, onda bar sigurno mjesto u vrtiću da mame ili tate ne brinu oko smještaja djeteta dok oni rade.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice