Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Slučajni prolaznik
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Slučajni prolaznik - 26.01.2007, 15:42

Setila sam se. mada bih u ovom slucaju pre rekla da sam ja slucajni prolaznik posto je on uvek stojao na istom mestu. (Mada posto sam ja u pokretu iz moje perspektive ispada da je on prolaznik. ) Al kako bilo.

On je bio prodavac novina u ulici kroz koju prolazim gde god da idem. Upoznala sam ga kad sam bila jos 7. razred i isla na trening. I tako je on prodavao tu novine do pre 2 godine. Sto bi znacilo da je nekih 7 godina on bio prisutan u mom zivotu. I uvek mu se javim i svaki 5 put zastanem da popricam sa njim. I uvek je imao nesto da me pita. Pricala sam sa njim kad sam trebala da polazem prijemni za srednju skolu, pa znao je sve moje muke u srednjoj skoli, pa kada sam polagala prijemni za fax, pa na faxu kakve predmete imam i da li sam dala uslov ili ne.... A bio je samo prodavac novina u ulici kroz koju prolazim... Srela sam ga skoro i sad radi u nekoj firmi, nesto na racunarima. Cudno je to nase prijateljstvo ali mi je bas drago da je tako sve ispalo, zaista spontano i prijatno.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice