Pregled pojedinačne poruke
Ah ta trudnoca...
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 11:31
Pol: Žensko
Godine: 26
Ah ta trudnoca... - 26.01.2007, 07:49

Secate li se?Magicnih 9 meseci...Doduse nije uvek bilo ni lepo ni lako.Pitanje je kroz kakve ste faze raspolozenja prolazile tokom trudnoce?Kakve ste "prohteve" po pitanju hrane u tom dobu imale?

Sto se mene tice,prvih 3 meseca je proslo sa konstantnom mucninom i .Tih dana sam zivela iskljucivo na semenkama i mineralnoj vodi,to je bilo jedino sto je moj zeludac mogao da svari mada sam non stop bila gladna .Posle toga je naisla faza kada sam trpala u sebe sve sto stignem u neogranicenim kolicinama(nije ni cudo sto sam sa 100 kg otisla u porodiliste ).Onda je naisla faza cokolade,ustvari sve sto je bilo slatko je nestajalo cim se pojavim .A u poslednja 2 meseca nisam mogla ni da zinem ,jela sam jedva jednom u toku dana nestrpljivo iscekujuci porodjaj i mog .
Sto se sa druge strane tice,faze raspolozenja u kojima sam bila tesko da se mogu opisati .Pocevsi od koje je znalo da potraje danima do histericnog i cega sve ne .Kazu da je to normalno(ili se ja samo tom konstatacijom tesim)...

Hajde da vas cujem,kakva su vasa iskustva iz ovog perioda?

...i may not be perfect but i'm always me...

Poruku je izmenio makilli, 27.01.2007 u 22:14.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice