Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate?
staro
  (#11 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 01:07
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 26.01.2007, 02:04

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno. ) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.
Mishonja, pa ne bi to bila avantura kada bi bilo tako jednostavno
I evo ga predlog Kuba - ne treba nam viza, a Kastro je još živ, bar tako tvrde

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...
Da, Evropa je i moja najveća zagonetka i najsjajniji biser, najstariji kontinent i teritorijalno, bar teritorijalno najjednostavnije osvojiv. Moj apsolutni faovrit je Lisabon, sa kamericom, u papučama, sa rancem na leđima, uz zvuke Madredusha i možda nekoga ko će biti dovoljno blesav da me uhvati za ruku i vodi kroz tu čaroliju...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice