Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate?
staro
  (#6 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Žensko
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 00:51

Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno. ) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice