Ja volim narodnjake, a pritom mi niko nije rekao da sam glupa, seljancura, ili da se neukusno oblacim. To sto imam celulit nema veze s`tim sto volim Seku. I zasto svi misle da ljudi koji vole narodnjake slusaju SAMO narodnjake. Isla sam na tehno zurke i super se provodila, izlazim u kafice gde su zive svirke ali zabavne, rok i pop muzike - takodje, exstra se provedem, isto kao i kada izadjem na narodnjake. Ne mislim da ljudi koji kazu da ih ne slusaju da foliraju, takodje mogu i da razumem ljude koji ih ne slusaju, svako ima svoj ukus i ja to postujem, ali nije istina da rok muzika (npr.) nema kretenastih tekstova. To sto slusam narodnjake (ovo se sad odnosi iskljucivo na Grand) ne znaci da mislim da je ta muzika kvalitetna. Nije, ni najmanje. Muzika je nekvalitetna, uzasno se oblace (kada se uopste obuku), operisu, seljace, tekstovi su uglavnom katastrofa. Pitate me odna zasto to slusam. Iskreno nemam pojma

Obozavam da igram i da se veselim a oni su mi nekako najpogodniji za to, i ja se dobro osecam, a mislim da je to najbitnije