Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mrzim narodnjake!
staro
  (#7 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:32
Pol: Žensko
Odgovor: Mrzim narodnjake! - 21.01.2007, 22:24

Ja volim dobru, kvalitetnu muziku.
I ne mrzim narodnjake. Kako da ih mrzim kada obožavam kafanu kao instituciju?
Uz tamburašku muziku sam odrasla i ništa lepše nego kad ti prim zagolica uho. Obožavam i romsku muziku. Staru izvornu muziku, neku dobru "dvojku", pesme koje spadaju u kafansku antologiju nikad mi nije problem da čujem, u dobrom društvu da zapevam.
Ali, o turbo folku zaista mislim što Rambo kaže. Grozim se tih polucivilizovanih likova koji razgolićeni zaurlavaju sa svih TV ekrana. Folkoteka (kako sam informisana, tamo se sluša upravo ova muzika) mi je mesto koje zaobilazim u širokom luku. Ta neka imena za koja čujem na reklamama Skandala i Sveta znam, ali ne znam da povežem ime sa kreaturom ili sa debilnom pesmom.
Možda zaista treba regulatorno telo u ovoj zemlji koje će kontrolisati i sprečavati razboj šunda među narodom.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice