Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ja vragolan, i moj deda
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 05.01.2009 22:19
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Ja vragolan, i moj deda - 21.01.2007, 21:59

Moji bake i deka su živeli daleko do 1995, samo bih odlazila njima na raspustima i nekako se podrazumevalo da su tu i da ništa ne moram da dobijem niti dam, samo da sam negde u njihovoj blizini. Te 1995 godine smo se svi sabili u malo prostora i počeli da se upoznajemo. Ja sam već bila dovoljno odrasla da nisam više mogla da izgradim taj kult, ostali su mi samo kao neki dragi ljudi koje sam oblizalila godinama unazad. Nikada se nisu mešali u vaspitavanje mene i mog brata, jednom kada me je baka čuvala kao malu umalo ne iskočih kroz prozor pošto ona nije bila tu kada sam se probudila a obećala je da će biti. Od tada više nije pokušavala da me čuva. Deka je bio najmudriji čovek koga sam ikada upoznala, tople bistre plave oči i malo biranih rečenica, koje bi uvek pogađale pravo u metu. On jeste uvek uz mene, i biće dok je mene.
Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
I sutra, da imam svoje dete, zadužila bih moje da budu ne oni koji će mi decu čuvati i odgajati, već oni koji će ih razmaziti pružajući im vreme, pažnju i ljubav oslobođenu one roditeljske odgovornosti.

Ovo je upravo onako kako sam htela da završim!

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice