Citat:
Kunic kaže:
Za sve to vreme, žena mu je spremala pećinu. Refleksi otupeli.
|
Sa'š da vidiš reflekse. I sve zvezde.
Nije MU spremala pećinu nego IM je spremala pećinu, kao što je i on lovio za NJIH. A ti bolje da si ostao u pećini
Ja spadam u "opasnost na putu" i kao pešak, a tek za volanom

Nisam loš vozač (hvalili me, majke mi), ali sam generalno rasejana i ne želim da ugrozim nečiji život, a ni svoj. Iz tog razloga ne vozim više. Ovako lepo na rolere, pa ako se skrljam, skrljam se sama (mada sam jednom oborila i neko dete sa bicikle

, ali to su mi proklizali točkovi, a nisam stigla da padnem namerno).
A i ne treba mi taj stres u životu po ovakvim gužvama kakve su u mom gradu.
Takođe, ponekad popijem neki lek koji bi mogao da me uspava, a možda mi i padne šećer.
Primetila sam takođe, da ženama mnogo teže ide rikverc nego muškarcima. Možda ima i neko naučno objašnjenje, ne znam, ali sam primetila. Takođe, parking... i još tu neko manevrisanje. A na otvorenom putu i ne treba neka specijalna veština, pa još i ako je auto dobar, pesma.
Možda ja jesam specifičan slučaj, pa nisam merodavna (ili baš jesam

), ali sam očigledan primer koliko žena ne uključi mozak u nekim situacijama. Bilo je tu bisera brdo, o nekima sam već i pričala, ali eto, kad sam prvi put sela za volan, okrenula sam ključ od sebe i vratila ga nazad. Kao, upalila sam auto, čula sam zvuk

Pa, što se sad ugasio majku mu?

A jel, treba da se okrene i da ostane tako? (dva uzastopna zbunjena treptaja razrogačenim očima) Okrećem ključ ponovo. Jao, vidi sad raaaaadiiiiii
Mislim, i meni i ostalima je bilo jasno da moja karijera neće trajati dugo.
Sa druge strane, imam drugarice sa kojima se prijatnije osećam u kolima nego sa nekim muškarcima... šta znam, više mi prija način na koji voze.
Citat:
Šta koji moj imate da se šminkate dok vozite? U saobraćaju ste, niste na maloj maturi.
|
Ne šminka se niko dok vozi, nego na semaforu ili kad je zastoj

A ne vidim npr da bi se neki bunio za neke sporedne radnje na istom tom semaforu ili u vožnji (Hoću i ja sa tobom u RIO!!!!!), ali šminka... šminka je nešto drugo.
Bivša nameštačica retrovizora
tako da se vidi da l' joj se uzjebao karmin.