Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina?
staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Žene vozači - predrasuda ili istina? - 21.01.2007, 20:13

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Za sve to vreme, žena mu je spremala pećinu. Refleksi otupeli.

Sa'š da vidiš reflekse. I sve zvezde.

Nije MU spremala pećinu nego IM je spremala pećinu, kao što je i on lovio za NJIH. A ti bolje da si ostao u pećini

Ja spadam u "opasnost na putu" i kao pešak, a tek za volanom Nisam loš vozač (hvalili me, majke mi), ali sam generalno rasejana i ne želim da ugrozim nečiji život, a ni svoj. Iz tog razloga ne vozim više. Ovako lepo na rolere, pa ako se skrljam, skrljam se sama (mada sam jednom oborila i neko dete sa bicikle , ali to su mi proklizali točkovi, a nisam stigla da padnem namerno).

A i ne treba mi taj stres u životu po ovakvim gužvama kakve su u mom gradu.

Takođe, ponekad popijem neki lek koji bi mogao da me uspava, a možda mi i padne šećer.

Primetila sam takođe, da ženama mnogo teže ide rikverc nego muškarcima. Možda ima i neko naučno objašnjenje, ne znam, ali sam primetila. Takođe, parking... i još tu neko manevrisanje. A na otvorenom putu i ne treba neka specijalna veština, pa još i ako je auto dobar, pesma.

Možda ja jesam specifičan slučaj, pa nisam merodavna (ili baš jesam ), ali sam očigledan primer koliko žena ne uključi mozak u nekim situacijama. Bilo je tu bisera brdo, o nekima sam već i pričala, ali eto, kad sam prvi put sela za volan, okrenula sam ključ od sebe i vratila ga nazad. Kao, upalila sam auto, čula sam zvuk Pa, što se sad ugasio majku mu? A jel, treba da se okrene i da ostane tako? (dva uzastopna zbunjena treptaja razrogačenim očima) Okrećem ključ ponovo. Jao, vidi sad raaaaadiiiiii

Mislim, i meni i ostalima je bilo jasno da moja karijera neće trajati dugo.

Sa druge strane, imam drugarice sa kojima se prijatnije osećam u kolima nego sa nekim muškarcima... šta znam, više mi prija način na koji voze.

Citat:
Šta koji moj imate da se šminkate dok vozite? U saobraćaju ste, niste na maloj maturi.
Ne šminka se niko dok vozi, nego na semaforu ili kad je zastoj A ne vidim npr da bi se neki bunio za neke sporedne radnje na istom tom semaforu ili u vožnji (Hoću i ja sa tobom u RIO!!!!!), ali šminka... šminka je nešto drugo.

Bivša nameštačica retrovizora
tako da se vidi da l' joj se uzjebao karmin.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice