Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mrzim narodnjake!
staro
  (#3 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: 03.01.2009 00:47
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Mrzim narodnjake! - 21.01.2007, 18:16

Eh, pa nemoj sad tu kao, retardirani i bolesni a znas da ih nabrojis toliko... Kao ne slusas ih...

Treba samo razdvojiti te Seke, Sike, Mike, Zike tj. turbo-folk od narodnjaka- npr. Miroslava Ilica, Tome Zdravkovica, Silvane... Ove prve ni ja ne mogu da podnesem a druge jos mogu da poslusam. Priznajem,cak i znam koju pesmu. I htela sam letos da idem na koncert Legendi al dragog mrzelo... I volim da odem i na Exit i u Gucu...
A uglavnom slusam Rnr, pank, and sve ostalo iole normalno.

Da odgovorim na pitanje... Ne mislim da je moguce iskoreniti tu 'pojavu'. Zasto? e o tome me vec malo mrzi da razmisljam- samo cu da se iznerviram. Nije mi jasno sta ima u pesmama koje su sve iste, u pevacicama koje su sve golisave (a i to garderobe sto imaju na sebi je uzas), u pevacima koji izgledaju kao da se time bave samo da bi lecili kojekakve komplekse... Mislim, barem meni tako izgledaju...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice