Pregled pojedinačne poruke
Mrzim narodnjake!
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 26
Mrzim narodnjake! - 21.01.2007, 17:33

Sve sve, samo ne Biki, Siki, Viki, Riki i naravno Džej. Ti tekstovi, taj "stajling", ta retardirana publika koja pada u trans... Krene mi pegla.

Onda dođu neki moralni i kažu "Nema zabave bez narodnjaka. Šta kenjaš, tu kao ne voliš ih, a kada je neko slavlje, garant znaš sve pesme." A ja se samo slatko nasmejem i kažem da je meni idealan provod bio na npr. Biliju, Metallici, koncertima godine, raznim koncertima lokalnih bendova itd. Kada posećujem takve hepeninge, obično se smorim posle pola sata i tako sedim skenjan još nekih sat vremena da bih ispoštovao domaćina i onda zapalim kući.

Mislim, ne slušam ja samo RNR. Volim i metal, pank, rege, neki dobar tehno (ali mora biti baš dobar), razne isntrumentale, nekad slušam i klasiku itd. Ali nikad nisam uključio TV, prebacio na Dugu i gledao onog masnog retarda.

Da li je moguće iskoreniti ovu bolesnu pojavu i da li je moguće da ti ljudi ne razumeju da postoji još nešto osim Cece, Halida x2, Dare Bubamare, Seke celulita i ostalih?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice