|
Odgovor: Televizije sa nacionalnom frekvencijom -
21.01.2007, 13:44
Quatro, dobro, to je dosta sazzeto sazzeto u principu... ne mozzesh tek u tako u kratkim crtama da objasnish stanje u srbiji narochito na osnovu jedne tako beznachajne emisije... Koja istina svojim stavovima para ushi mnogima...
Sa druge strane, ja zzivim u toj Srbiji I zadnjih 20 godina kada sam bio bombardovan prichama i stavovima one druge strane, one druge televizije koja nam je kroz najjednostraniju medijsku torturu servirala dijametralno suprotnu prichu koja nas je dovela tu gde smo. Zapravo svako gutanje onoga shto nam serviraju mediji nas je dovelo tu gde smo tako da, sushtinski, ono shto one kazzu da smo podlozzni manipulacijama nije daleko od istine. Ja opet, lichno, imam svoj stav bez obzira shta kazze neka Biserka ili Kandicka koje ovde chini mi se imaju jedinu ulogu kompromitacije demokratskih ideja svojim extremnim anacionalizmom.
Shto se tiche frekfencija... Ne bih branio emitovanje nikom, to je sigurno. A ako je pitanje dodele frekfencija na nacionalnom nivou ni tu se ne bih neshto ogranichavao. Svako ko mozze neka izvoli, a trzzishte tj gledanost ce ga opravdati i li unishtiti.
Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;
Poruku je izmenio HLEBmaster, 21.01.2007 u 13:55.
|