Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koju knjigu trenutno citate..?
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Koju knjigu trenutno citate..? - 26.04.2006, 14:34

Citat:
yige_gui kaže:
a najdrazi deo mi je sto je sama knjiga stigla od jedne sestre po metli
Sis' samo čituckaj, stići će još nije knjiga cd pa da ne mož' se pošalje! Pratchet je naš, mi smo Pratchetove!

Ja završavam "Dnevnik jedne zime" - Srđana Valjarevića, nastavak kultnog "Zimskog dnevnika". Onaj koji vodi dnevnik se oporavlja od polineuropatije koju je prouzrokovao alkoholizam, i kreće da šparta gradom. Pratimo njegov povratak u život i čitamo izvanredne opise svega i svačega sto špartajući sreće ( i onog što pamti iz stacionara), poznate i nepoznate ljude, opisujući sve ono što bi drugima možda promaklo. Srđan Valjarević je ulični hodač No1, koji na Beogradskim ulicama ume da vidi pravo pozorište i da to pretoči u reči. I da se ne naruga nikome, da sve bude toplo u tim rečima. Sa ovom sam se knjigom lepo uspavljivala i budila. Od mene, pet Bambija.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice