Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li imate hobi?
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Da li imate hobi? - 22.03.2006, 16:34

Kad sam bila mala skupljala sam svasta. Znacke, olovke, klikere, papirne lutke iz zabavnika, a albume i slicice - pa to je bila bruka. Mislim da ne postoji album od, recimo 1980 godine do 1990 godine, a da ga mi nismo izlepili (mislim i na batu)... Saru Kej necu zaboraviti nikad... kad krene menjaza, a neko te ucenjuje da ce da ti da slicicu broj 128 u zamenu za 5 slicica, jel ta vredi nevidjeno... a onda ti razmisljas, razmisljas, pa kazes - Necu , 'ajmo tapke... ne bi li uspeo da osvojis 128-icu za dz...

Pre cetiri godine sam skupljala simpsonove i menjala se sa decom za slicice, samo psssst. :mig:

Ali ono sto mi je bilo najdraze su salvete. E njih sam imala punu kutiju. Dedini, babini, tatini, mamini prijatelji nisu se vracali iz inostranstva a da mi ne donesu po neki primerak. O ovim koje su imale da se kupe ovde, da ne pricam. Imala sam stvarno zavidnu kolekciju. Onda, kao, kad je sve to prestalo i ja, kao, porasla, odnesem moju kutiju kod druge babe - kod nje je bio magacin. Prodju tu jos neke godine, ja devojka, dosla kod babe na rucak, ona postavila sto, ima nas tu nekoliko i ja pogledam - a svako ispod pribora ima razlicitu salvetu. Neko Gustava, neko Miki Mausa, neko karte i flash royal, neko konja... Ta zena je uvek bila ekonomicna.

Sada skupljam razglednice, knjige i fotografije. I svašta još nešto wadim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice