Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Tenis
staro
  (#9 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Tenis - 17.01.2007, 16:38

Janković: Džet ski, pa na teren
Sreda, 17. januar 2007.

Prvi reket Srbije Jelena Janković zabeležila je u sredu i drugu pobedu na Otvorenom prvenstvu Australije. Kao jedanaesti nosilac ovog takmičenja savladala je predstavnicu Španije Virhiniju Ruano Paskval rezultatom 6:2, 6:2.

Reklo bi se, ništa neočekivano.

"Igrala sam bolje nego u prvom meču, znatno bolje. Mnogo sam se bolje kretala, jer sam se vratila starim patikama. Imala sam prilično nezgodnu i iskusnu protivnicu, koja mi nije dala nijedan lak poen i koju sam morala konstantno da napadam. Napravila sam mnogo više grešaka od nje, ali i 'vinera'. Sledi dan odmora, pa idemo dalje", izjavila je Jelena.

Naša teniserka poznata je i po interesovanju za mnoge druge stvari, osim sporta kojim se bavi. Iako takmičenje u Melburnu ne ostavlja puno slobodnog vremena, Jelena je oborila i to nepisano pravilo. Dan pauze iskoristila je za učešće u jednoj humanitarnoj akciji.

"Na plaži Sent Kilda vozila sam džet ski sa čuvarima plaže. Bilo je fenomenalno, zaista sjajno i novo iskustvo. Sva dešavanja propratio je veliki broj TV stanica i fotoreportera. Na kraju sam čula komentare u stilu 'ova devojka je neverovatna, sada vozi džet ski, a odmah posle toga odlazi na teren i rasturi protivnicu'", sa osmehom kaže Jelena, koju u borbi za ulazak medju 16 najboljih čeka mlada Beloruskinja Viktorija Azarenka.

(MONDO)

(Uuuu Jelena... ovim postupkom si poentirala u gostima )

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Povratak na vrh stranice