Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vidoviti Milan
staro
  (#7 (permalink))
DBlica
Vladimir Kandic
DBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: danas 08:30
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Vidoviti Milan - 16.01.2007, 21:28

dodjoh na ovaj podforum da postavim temu o ovom liku, gledao sam ga sinoc na TV DUGA..... u jednom momentu skoro da nisam imao snage da poverujem da je ono sto gledam istina....bezobrazan je, kenja ko foka, zajebava, a ljudi zovu li zovu......nemoguce da je sve namesteno....mislim kontam da nije ali .... joooj ...

sinoc je zakucao na ime Dejan, jedno 7-8 puta za redom su se javljale zene sa pitanjem "kad i za koga cu se udati" i svakoj je rekao da ce se udati za Dejana (mora da je tovario nekog svog) .....

- Zovem da pitam za cerku, kada ce se udati i za koga?
- Nece se udati.

- Koji ce brojevi izaci na lotou?
- 4 7 12 18 22 32 35 (ko iz topa)

- Interesuje me kada cu ozdraviti
- Vi ste jako bolesni.

- Da li cu i kada zatrudneti?
- Vi znate sta Vam je doktor rekao. Nemam ja sad ovde carobni stapic pa da menjam stvari. Ovo samo je tarot.

- Da li ce moj sin naci devojku.
- Hoce, za tri nedelje u Beogradu na jednoj zurci i zvace se Perka.

itd, itd... ne mogu se sad setiti svega

umro sam kad je u nekom kontekstu izjavio kako se za njega zna i van zemlje i da je u inostranstvu poznat kao "Master Of Puppets" (za neupucene u pitanju je album Metallica-e iz 1986 ) ... .zlo

na neki nacin stvarno je "master"

"Ništa nije izgubljeno u vatri
samo je sažeto", B.M.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice