Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima
staro
  (#11 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 09.08.2008 16:58
Pol: Muško
Godine: 19
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima - 15.01.2007, 23:13

Evo bas stigoh iz skole. Zadnja dva casa sam imao prakticnu nastavu iz programiranja(3. godina srednje el. tehnicke). Kada smo stigli na cas meni i mom kolegi koji sedi za racunarom pored mene je prisao profesor sa nekoliko listova papira A4 formata na kojima je bilo 7 vezbi predvidjenih da se obrade na ta 2 casa. Posto smo sedeli odvojeni od ostatka razreda profesor nas je tihim glasom zamolio da pogledamo tu njegovu papirologiju posto od 7 vezbi 5 nije prolazilo proveru na racunaru. Mi smo zbunjeni uzeli papire od profesora. Greske koje je pomenuti profesor napravio su otprilike toliko strasne kao da neko na maturskom iz maternjeg jezika recenicu pocinje malim slovom. Otklonili smo greske za nesto vise od jednog skolskog casa(za 55 minuta). Pozvali smo profesora a on je srecan kao malo dete otrcao da izmaltretira one koji do tada nisu uspeli samostalno da isprave greske.Tada smo ja i drug sa nasih racunara uz pomoc USB flash memorije iskopirali source code svih programa ostatku odeljenja koji jos nije prosao proveru.Na kraju casa profesor je mog druga zamolio da mu ostavi svesku na par dana da prepise tacno uradjene programe.
Da li treba da napisem kako se osecam???

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice