Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nastavi pričicu
staro
  (#22 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Nastavi pričicu - 25.04.2006, 13:58

- Komšinice, ima li nekih problema? - progovori obližnja Vrba sklanjajući krošnju sa lica.

- Ma ovaj ovde me bockaaaaa - Breza je cvilela.

- Khm, khm - nešto je kašljucalo iza mene - Lepa moja, hoćeš li da dohvatim ovog nesretnika i nahranim ga svojim bobicama? Više neće bockati ništa i nikoga... - šuštala je ogromna Tisa.

- Ali samo sam hteo da se nekako orijentišem, u konfuziji sam, od kako sam se probudio šuma više nije ista, a od mog saputnika ostalo je samo ovo - pokazah na luk i strele.

- Momče, to nikako nije razlog da bodeš, mogao si lepo da kucneš i pitaš šta te interesuje - rekla je Vrba. Bila je blaga i stara. Breza je i dalje cvilela. Tisa me gledala namršteno.

- Vi, vi znate šta se desilo ovde? Znate gde je poglavica Kameno Lice?

-Hmmm, da li znamo? - uvređeno je rekla Tisa. - Da li ti delujemo kao da nešto može da nam promakne? - rekla je i zaštitnički prebacila jednu ogromnu granu oko brezine krošnje. - Hajde draga, proći će, polako, samo diši duboko. Uplakala si zemlju i mravi su se razbežali, a i frizura ti se pokvarila, sve ptice su odletele iz nje...

- Stvarno??? Ko zna na šta ličim zbog ovog koji bocka po šumi!

Okrenuo sam se ka Vrbi. Smešila se toplo i podsećala me na moju baku. Bila je toliko drugačija od njih. Mala i pogurena, ali iznad svega nežna i zelena. Meni je pretila nova katastrofa: došlo mi je da kinem. To sam već duže vreme očekivao, a sad je bilo neizbežno. Odavno nisam spavao u šumi, malo sam nazebao. Nisam imao maramicu, a ako se ubrzo ne domognem nečega u šta bih mogao da kinem, desiće se užas.

- Sine, ja ću ti reći šta se desilo ovde sinoć tvom prijatelju. - rekla je Vrba.

Odjednom mi se više nije kijalo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice