Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vojna akademija
staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Vojna akademija - 14.01.2007, 19:34

-Ne!
Ono sto ja znam je do 2001-2-e. Dve opcije: Nekadasnja VTA (tehnicka) i, nazovi, opsta. Tehnicka traje 5 god. uz mogucnost obnavljanja jedne (racunaj 6 u startu) cista elektrotehnika i fizika, i to zesce jaka, sa diplomom diplomiranog oficira na Zarkovu-Bele Vode (pre iz Bele Crkve stignem do grada) i "trupna" na Banjici 4 god. skolovanja (garantovano se zavrsava u roku uz po par iscepanih cizama godisnje) sa diplomom diplomiranog oficira . Na Banjici: bazeni, teretane, dvokrevetne sobe (cistacice odrzavaju prostorije, space WC-i neki laseri pustaju vodu) i sve sto na Zarkovu nema.
Zasto ne? Na tvojih 18 + 4 do 6 skolovanja + odradjivanje dve godine za godinu skolovanja od 8 do 12 = sa 30 do 36 godina mozes da kazes: hvala lepo i dovidjenja (to vreme cekas ko zna gde, od Prokuplja do Sente). Od prvog dana ponavljas: razumem i nije mi tesko dok ne dodjes do stadijuma da od drugih trazis to isto i pronadjes sebe u "koordinatnom sistemu konfuzije".
Ima lepih stvari, ali je to mala konpenzacija za Slobodu.
Mozda bi bolja varijanda bila neki vid stipendiranja, uzmes im nekih 15-20.000 mesecno, studiras ono sto te privlaci a ceka te posao u nekoj kancelariji u svojoj struci, sa diplomom u dzepu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice