Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko je vode potrebno bebi?
staro
  (#3 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:44
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Koliko je vode potrebno bebi? - 13.01.2007, 18:17

Naravno da je moja devojcica pila vodu.Od prvog dana.Prokuvavala sam joj istu do njene prve godine.Sladila ne.Ustvari joj nista nisam ni sladila ni solila do pre tri meseca.Sada da,ali u malim kolicinama.Iskreno,meni nije jasno kako neki ljudi ne daju deci vodu?Zar ista moze da ugasi zedj sem nje?Probaj da zamislis sebe da pijes mleko danima a da ne popijes ni kap vode...Moras detetu nuditi vodu svaki dan.Pa makar i popio dve kapi,bolje nego nijednu.Vremenom ce poceti vise.Ovo pisem iz licnog iskustva i zato sto tebi i tvojoj bebi zelim sve najbolje.Videces da ce mu i stolica postati redovnija ...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice