|
Odgovor: Specifičan hobi -
13.01.2007, 00:50
Ima ljudi koji nemaju hobi zato sto i ne znaju šta je hobi.Eto ni ja ne znam šta je hobi.Ono što sam skupljao kao klinac ostalo je u tom vremenu koje čuvam ali ne nastavljam.Znači sad ga ni nemam.Kada sam pročitao vašu temu specifičan hobi,stao sam i razmislio malo:a šta je to?Pogledao sam u policu punu knjiga,okrenem se na gitare u ćošku i pustim grupu da svira koju svaki dan slušam.Pokušam da vidim da li neko kod mene u kući ima hobi iako znam da nemam.Odem do Jasne ona zaliva cveće,svratim do Dunje ona slaže igračke i vidim da nemam tu šta da tražim.Mama Mira svejedno nema neki hobi stalno pravi neke kolače a ćale Miro Stalno gleda TV i slaže značke,diplome i medalje iz vatrogasnog doma(pošto je sad u penziji).Ni kod njih nema hobija pa sam odlučio obići komšiju Voju.Voja ko Voja gleda svinje jer uživa u tome.Baš ga i ne zanima hobi.Burazera sretnem i pitam za hobi a on mi kaže da ga nema(i ode u sobu da poslaže svoje cd-ove).Hteo sam da imam neki hobi ali vidim da ga nema niko.Sednem da razmislim ali stvarno ga nema niko.Komšija stalno broji pare na gomili,drugi čita novine u gradu svako jutro.Moj drugar stalno spava,drugi menja cure,onaj stalno jede,onaj stalno puši,onaj voli da priča a onaj sedi pred prodavnicom sa gajbom piva svaki dan.I kad vidim da stvarno niko nema hobi okrenem se i dodjem kući i pitam se :ZAŠTO NIKO NEZNA ŠTA JE HOBI A TOLIKO BI ŽELEO DA ga ima.
|