Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove??
staro
  (#10 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 07:24
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 12.01.2007, 07:40

Trendovi... kako to daleko zvuci. Ovdje na mid westu trendovi ne postoje (svaka cast malobrojnim izuzecima). Boze sacuvaj kako se ljudi oblace, nose, u chemu idu na posao, shoping, ljekaru, ma bilo gdje. A tek da vidite kentakijevce... ajme ko zombiji . U sustini ljudi su po tom pitanju "veoma opusteni" i uopste ne obracaju paznju na odjecu, modu, trendove, shishke ispod mishke itd... Mozda je to u neku ruku i lakse, jer se ne zamaraju time, ali bakiiiiii zombi je zombi. . A tek profesori na univerzitetimaaaa. Kad mi dodje profa od 60 godina u nekim uzhas blijedim farericama koje je izvuko iz 60 tih godina, pa mu one padnu do iznad chlanaka, a dole ispog neke kina bijele tenice sve sa crnim dokoljenicama . Ma kuliraju ljudi, boli me dupe i ja cu tako

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice