Tema: Ovr end aut
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ovr end aut
staro
  (#21 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ovr end aut - 24.04.2006, 03:48

@ Onoj koja pije procedjenu vodu

frekvencija je jako losa ovih dana/stop/evo leptir mi pozajmio antenu/stop/nikako da ugrabim povoljnu priliku da se javim/stop/iskopala sam rov levo od kukuruza/stop/za sada je bezbedno/stop/zemlja je vlazna/stop/moracemo obustavimo ajfelovu kuglu/stop/Mali od 'ladnog oruzja je povredio koleno/stop/lecim ga kupusom/stop/a on je jedini koji moze da zbuni protivnika/stop/ja cu se svejedno uputim kod babe Hune/stop/spremam ti sovu/stop/krece za dva dana/stop/opet je popila mnogo/stop/nikako da savlada principe akcije i reakcije/stop/slusaj sada pazljivo/stop/saljem ti malu porodicu lignji/stop/izgubile su jednog clana/stop/od velikog petka mu se gubi svaki trag/stop/treba im tvoja pomoc/stop/napuni cizme vodom/stop/i prizovi Tamnu Plimu/stop/mozda ce ona da zna nesto vise/stop/stampam ti ponovo Zadimljeni Prirucnik/stop/javicu se od baka Hune/stop/tacnije njene perionice/stop/imam tamo neka posla /stop/sunjam se dalje/stop/ovde je zavladala glasna tisina/stop/izuzetno sumnjiva situacija/stop/ovr end aut

p.s. Planinski San je dobro, i njeno koleno smo izlecili i otpratili je kuci, nije vise crvena u licu pa se izdvaja od nas ostalih u selu
p.p.s. obrati paznju na fundamentalne znacajne cinjenice svemira i javi kad se jarac porodi na onu strau frekvenciju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice