@ Onoj koja pije procedjenu vodu
frekvencija je jako losa ovih dana/stop/evo leptir mi pozajmio antenu/stop/nikako da ugrabim povoljnu priliku da se javim/stop/iskopala sam rov levo od kukuruza/stop/za sada je bezbedno/stop/zemlja je vlazna/stop/moracemo obustavimo ajfelovu kuglu/stop/Mali od 'ladnog oruzja je povredio koleno/stop/lecim ga kupusom/stop/a on je jedini koji moze da zbuni protivnika/stop/ja cu se svejedno uputim kod babe Hune/stop/spremam ti sovu/stop/krece za dva dana/stop/opet je popila mnogo/stop/nikako da savlada principe akcije i reakcije/stop/slusaj sada pazljivo/stop/saljem ti malu porodicu lignji/stop/izgubile su jednog clana/stop/od velikog petka mu se gubi svaki trag/stop/treba im tvoja pomoc/stop/napuni cizme vodom/stop/i prizovi Tamnu Plimu/stop/mozda ce ona da zna nesto vise/stop/stampam ti ponovo Zadimljeni Prirucnik/stop/javicu se od baka Hune/stop/tacnije njene perionice/stop/imam tamo neka posla

/stop/sunjam se dalje/stop/ovde je zavladala glasna tisina/stop/izuzetno sumnjiva situacija/stop/ovr end aut
p.s. Planinski San je dobro, i njeno koleno smo izlecili i otpratili je kuci, nije vise crvena u licu pa se izdvaja od nas ostalih u selu
p.p.s. obrati paznju na fundamentalne znacajne cinjenice svemira i javi kad se jarac porodi na onu strau frekvenciju