Pregled pojedinačne poruke
Odgovor:Dečija histerija
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor:Dečija histerija - 12.01.2007, 00:29

Evo mojih licnih iskustava. Naime, mama mi je pricala da kad sam imala 2-3 godine i nesto sam htela da imam a nisam mogla... uglavnom ja sam histericno legla na pod i pocela da se valjam i histerisem i placem. To mi je bilo prvi put da sam to uradila i tad sam dobila batine i kaze mama da vise nikad nisam to uradila. Tako da batine i nisu lose nekad. Evo ja se ne bunim sto me je tad istukla.
Naravno potpuno sam protiv bezrazloznih batina. Evo cula sam primer da je dete ispustilo vazu i polomila je i dobilo je batine zbog toga. Recimo to je totalno glupo. To moze svakom da se desi zaista slucajno. Ali ako je dete bezobrazno i radi neke stvari namerno i za inat e onda tu treba obratiti paznju. Ne kaze se dzabe "Batina je iz raja izasla".

A tvoje dete ima samo 15 meseci, posto jos nemam decu nemam osecaj koliko je to dete i koliko je svesno svega. I nisam sigurna da li je dobro tako malo dete tuci. To moraju neki iskusniji da kazu.... Naravno kad kazem batine, ne mislim na kaiseve, toljage i ostale stvari, nego onako malo po guzi rukom. To nije strasno. Cisto da se zna ko je glavni i ko koga slusa. Oduvek me je uzasavalo koriscenje nekih predmeta u te svrhe.

goldie

Poruku je izmenio makilli, 27.05.2007 u 13:04.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice