Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Jedva čekam da porastem
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Jedva čekam da porastem - 11.01.2007, 05:04

Bila sam ubeđena da su odrasli hrabriji. Jedva sam čekala da porastem kako bih bila hrabrija. Jedva sam čekala da dohvatim, bez da se kešam preko stomaka, česmu u kuhinji. Jedva sam čekala da mi porastu sise i da ih strpam u brus. Jedva sam čekala da porastem pa da mogu da se ljubim sa Zoranom Lekovićem (al' da on prestane da raste). Jedva sam čekala da porastem pa da mogu da gledam televizor dokle ja hoću. Jedva sam čekala da porastem pa da budem pametnija i da više znam. Jedva sam čekala da porastem pa da mogu sama da otvorim teglu sa medom kad ja hoću. Jedva sam čekala da porastem kako bih i ja imala važne razgovore telefonom. Jedva sam čekala da porastem pa da idem kod frizera stalno. Jedva sam čekala da porastem pa da mi se to nešto kaže samo.

Med i dalje ne uspevam da otvorim uvek, Zoran Leković se oženio i nije prestao da raste, sise i brus obožavam, a ostalo i nije tako zanimljivo. Ja bih nazad. Silazim na sledećoj.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice